Cheese cake
Cheese cake
Τρίψτε τα μπισκότα στο μπλεντερ. Λιώστε το βούτυρο και ανακατέψτε το με τα τριμμένα μπισκότα. Απλώστε το μείγμα ομοιόμορφα με μια φόρμα ψησίματος και ψήστε για 10 λεπτά περίπου, σε αέρα, στους 180ο C.
Σε ένα μπολ με κρύο νερό τοποθετήστε τα φύλλα ζελατίνης να μαλακώσουν για λίγο. (15-20 λεπτά είναι αρκετά). Ρίξτε τα φύλλα ζελατίνης στο ποτήρι με το χλιαρό νερό αφού προηγουμένως τα στίψετε ελαφρώς με το χέρι . Με ένα κουτάλι ανακατέψτε τα και θα διαλυθούν τελείως. Αφού διαλυθούν ρίξτε το στημένο πορτοκάλι.
Παράλληλη χτυπήστε στο μίξερ το τυρί κρέμα με τη ζάχαρη. Σταδιακά προσθέστε την κρέμα γάλακτος σε μεσαία προς μεγάλη ταχύτητα μέχρις ώτου το μείγμα να γίνει στέρεο και σφιχτό.
Σιγά σιγά αδειάστε το ποτήρι με το πορτοκάλι και τη ζελατίνη στο μείγμα του μίξερ. Ανακατέψτε λίγο.
Αδειάστε το μείγμα πάνω στα μπισκότα. Απλώστε το ομοιόμορφα και βάλτε το στο ψυγείο για 2 έως 3 ώρες.
Αφού παγώσει απλώστε τη μαρμελάδα