Σεμιφρέντο Λεβάντας
Σεμιφρέντο Λεβάντας
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα τη λεβάντα, το νερό, το μέλι, και τη ζάχαρη να βράσουν για ένα περίπου λεπτό.
Σουρώνουμε το μίγμα και το ξαναβράζουμε.
Βάζουμε σε ένα μίξερ τα ασπράδια και τα χτυπάμε μέχρι να φουσκώσουν.
Προσθέτουμε σιγά σιγά το μείγμα της λεβάντας.
Χτυπάμε τη κρέμα γάλακτος ώσπου να γίνει σαντιγί και την προσθέτουμε στο μείγμα μας.
Αδειάζουμε το μείγμα σε μπολ και τα βάζουμε στη κατάψυξη.